My Account
Cart 0

Toscana Rosso

 15,40

Elk jaar declasseert onze Gabriele Buondonno (sinds 2000 geïmporteerd door Vinoblesse) vrijwillig deel van de chianti classico om de gasten van zijn agriturismo een betaalbaar, jong al fijn glas te bieden. Wij (en u) profiteren mee… 2022: open kruidig, salie en marjoraan, iets leer, kersen. Rijper dan de 2021, daardoor ook al jong toegankelijk. Het rokerige van chianti, en molto Buondonno, fijne zuren en lengte. Drinken op niveau voor een relatieve fooi.

Beschikbaar via nabestelling

Elk jaar declasseert onze Gabriele Buondonno (sinds 2000 geïmporteerd door Vinoblesse) vrijwillig deel van de chianti classico om de gasten van zijn agriturismo een betaalbaar, jong al fijn glas te bieden. Wij (en u) profiteren mee…  2022: open kruidig, salie en marjoraan, iets leer, kersen. Rijper dan de 2021, daardoor ook al jong toegankelijk. Het rokerige van chianti, en molto Buondonno, fijne zuren en lengte. Drinken op niveau voor een relatieve fooi.

Helaas komt er geen 2023. Één hagelbui verwoestte in een half uurtje 70% van de oogst… In 2023 is er alleen Chianti Classico gemaakt.

I Love Food & Wine: Rosso Toscana van Vinoblesse; al jarenlang mijn favoriet! Waarom? Lees verder…

Informatie producent: PDF

Inhoud

750 mL

Herkomstbenaming

Rosso Toscana IGT

Druivenras(sen)

95% sangiovese en 5% canaiolo

Alcohol

13,5 %

Importeur

Vinoblesse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Toscana Rosso” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Wijn vd Natuur
Made by Fuel Themes