My Account
Cart 0

Reserve White 2019

 32,50

Aparte klasse. Alleen de beste trossen sauvignon worden voor deze wijn gebruikt. Spontane vergisting in nieuwe vaten van Frans eiken. Vervolgens 12 maanden in het vat (foudre) gerijpt op de droesem, gevolgd door twee maanden in de tank. Gebotteld na lichte filtering met de meest grove filter (‘rock filter’) om zoveel mogelijk smaak te behouden. Gelaagd frisse geur van kruisbessen, perzik en bloemen, op de achtergrond ruik je iets van de mineraliteit van de bodem van de wijngaard. In de mond fris en mooi strak, fijne structuur, prachtige zuren. Exclusieve witte wijn in gegraveerde fles. Nu op dronk maar kan nog prachtig een aantal jaar doorrijpen.

5 op voorraad

Aparte klasse. Alleen de beste trossen sauvignon worden voor deze wijn gebruikt. Spontane vergisting in nieuwe vaten van Frans eiken. Vervolgens 12 maanden in het vat (foudre) gerijpt op de droesem, gevolgd door twee maanden in de tank. Gebotteld na lichte filtering met de meest grove filter (‘rock filter’) om zoveel mogelijk smaak te behouden.

Gelaagd frisse geur van kruisbessen, perzik en bloemen, op de achtergrond ruik je iets van de mineraliteit van de bodem van de wijngaard. In de mond fris en mooi strak, fijne structuur, prachtige zuren.
Exclusieve witte wijn in gegraveerde fles.
Nu op dronk maar kan nog prachtig een aantal jaar doorrijpen.

Fiches techniques/ technische specificaties:
2019

Inhoud

750 mL

Herkomstbenaming

Stellenbosch W.O.

Druivenras(sen)

Sauvignon blanc

Importeur

Daxivin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reserve White 2019” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Wijn vd Natuur
Made by Fuel Themes